Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 12.11.2018 alkaen

  Yleistä

  Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta http://spisfinland.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassaoleviin toimitusehtoihin.

  Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse laskun, joka toimii tilausvahvistuksena. Lakulta näet:
  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan pääsääntöisesti laskulla.

  Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

  Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

  Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
  • asiakasnumerosi, nimesi, yrityksesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi

  Palautusosoite:

SPIS Finland Oy

Ratamonkatu 31
53810 LAPPEENRANTA

  Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

  Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  SPIS Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.