Yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö 12.11.2018

Tietojen käyttö

Emme vaihda, vuokraa tai myy henkilökohtaisia tietoja tietokannastamme tai postituslistoiltamme. Kaikki tiedot käytetään ainoastaan SPIS Finland Oy:n asiakkuuksien hallintaan ja jälkimarkkinointitarkoituksiin eikä niitä myydä kolmansille osapuolille.

Sähköpostiosoitteet

Tallennamme asiakkaidemme sähköpostiosoitteet verkko- ja puhelintilauksista. Jos olet luovuttanut meille sähköpostiosoitteesi, saatamme olla sinuun yhteydessä joko tiedottaaksemme uusista tuotteista ja palveluista tai tulevista tapahtumista. Jos et halua saada meiltä enää viestejä, voit koska tahansa poistua listalta lähettämällä meille viestin.

Sivuston analytiikka

Keräämme vierailijoidemme verkkotunnusten nimet kuin myös yleistä tietoa myynnistä, kävijäryhmittymistä ja muusta liikenteeseen liittyvää tietoa. Nämä riedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja joita olisi mahdollista identioida käyttäjään ja tietoja käytetään vain markkinointi-, myyntiraportointi- ja sivuston käyttäjäkokemuksen parantamistarkoituksiin.

Lasten yksityisyys

Jos olet alle 18v., ole hyvä ja pyydä vanhempien lupa ennen tilausta.

Yksityisyyskätännön päivitys

PIdätämme oikeuden tehdä muutoksia yksityisyyskäytäntöömme. Jos teemme, tiedotamme muutoksista tässä, joten asiakkaamme pysyvät tietoisina kuinka keräämme ja käytämme asiakastietojamme.